Dokumentacja dyrektora
Placówki oświatowe
Plany pracy
Kalendarz
Nadzór pedagogiczny
- Informacja o realizacji nadzoru pedagogicznego za rok poprzedni
- Plany nadzoru pedagogicznego 2024/2025
- Wzory dokumentów kontrolnych 2024/2025
- Sprawozdania z realizacji planu nadzoru pedagogicznego
Kontrola i wspomaganie
Zarządzanie placówką
- Aktualności i zmiany prawne
- Statuty, koncepcje pracy, uchwały
- Ochrona danych osobowych
- Procedury, regulaminy, wnioski
- Wypadki w placówkach, bezpieczeństwo
- Finanse i majątek
Zarządzanie kadrą
- Dokumentacja kadrowa
- Awans zawodowy
- Ocena pracy nauczyciela
- Działalność zespołów przedmiotowych i zadaniowych
- Konkurs na dyrektora
Kontrola zarządcza
- Kontrola zarządcza w pigułce
- Standardy grupy A
- Standardy grupy B
- Standardy grupy C
- Standardy grupy D
- Standardy grupy E
Dydaktyka
SZKOLENIA WIDEO
NIEZBĘDNIK PRAWNY
Rejestr kontroli temperatury zupy dostarczonej przez firmę cateringową
Potrawy przeznaczone do spożycia na gorąco są do czasu podania przetrzymywane w specjalnych urządzeniach podgrzewczych, tak, aby przy wydawaniu temperatura zup wynosiła minimum 75 °C. Gotowe wyroby kulinarne mogą być wydawane w czasie nie dłuższym niż 6 godzin od czasu ich wyprodukowania. Właściwe przechowywanie produktów zabezpiecza je przed zepsuciem i stratami składników odżywczych. Poniżej do pobrania rejestr kontroli temperatury zupy dostarczonej przez firmę cateringową.
Kategoria: Procedury, regulaminy, wnioski
Data publikacji: 18 Grudzień 2014
Podgląd dokumentu
DOKUMENTACJA NA ŻYCZENIE
Jeśli nie jesteś pewien w jakiej sytuacji wykorzystać znaleziony
dokument,
jeśli nie wiesz jak go wypełnić, chciałbyś zweryfikować czy
prawidłowo
prowadzisz podobną dokumentację - zapytaj naszych ekspertów!
W Twojej placówce potrzebna jest specjalna wersja dokumentu?
Zgłoś nam czego potrzebujesz,
a eksperci opracują indywidualną
wersję dokumentacji.